dødsboer ryddes ud fra et skriftligt tilbud

dødsboer ryddes

Dødsboer ryddesmed gratis rengøring

Dødsboer ryddes altid ud fra et skriftligt tilbud på rydningen med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Restboer ryddes også. Vi udarbejder et skriftligt tilbud, mens vi er der og kan underskrive aftalen. Få et gratis møde.

Hos Minnas Bix tilbyder vi effektiv rydning af alle dødsboer og rydning af restboer. Vi imødekommer alle slags boliger, og vi rydder også boliger, hvor afdøde har ligget længe. Vi har mange års erfaring i rydning af dødsbo, og rydder både i by og på land. Vi rydder alt, der skal ryddes. Lige fra loftrum, kælderrum, garager og skure til opgaver med aftagning af gulvtæpper og nedtagning af lamper. Vi står altid klar til at hjælpe familie og pårørende godt, sikkert og trygt videre.

Vi tilbyder rådgivning og vejledning til de pårørende, så der kan udarbejdes en skræddersyet aftale. Ønsker I et tilbud på en rydning, kommer vi ud på den pågældende adresse, hvor der ønskes en rydning. Vi besigtiger og værdisætter indboet, taler jeres muligheder igennem på ønsker og behov, og skræddersyer herfra et skriftligt tilbud på rydningen med det samme. I boksen til højre på siden, kan man læse mere om vores rengøringstilbud.

Gratis rengøring

Der er gratis rengøring med i alle rydninger, da det er vigtigt for os med et pæn slutning. Vi aftørrer alle ydre vandrette flader. Vi ordner også husets køkkenvaske samt vaske på badeværelser og wc'et ordnes. Vi støvsuger alle gulve, lofter og vægge. Rydder vi en dag, hvor det har regnet, og vi har griset gulvet til, vasker vi det efter os. Boligen afleveres som minimum i den tilstand, som vi modtog den.

Fraflytningsrengøring (tilvalg)

Fraflytningsrengøring er en grundig rengøring, som indeholder en alsidig rengøring af alle husets rum. Herunder afvask af alle vinduesrammer, døre, dørkarme og paneler. Gulvet vaskes og lofter og vægge støvsuges. Vi vasker også skabe, skuffer og fliser i køkkenet og på badeværelset. Toilettet renses og afkalkes. Til slut laver vi vinduespolering ude og inde.

Dødsboer ryddes ogrestboer ryddes gratis

Hos Minnas Bix tilbyder vi gratis møder på adressen. Når vi kommer ud til boligen, besigtiger og værdisætter vi indboet. Vi udarbejder et gratis skriftligt tilbud, mens vi er der, så kunden er med i hele processen. Prisen varierer efter indboets værdi, rygerhjem og tilvalg af flytterengøring. Vi har ingen specifikke priser, men har en vejledende pris på: 
4.500,- + moms.

Gratis rydning er i praksis på den måde, når indbo er af tilstrækkelig værdi nok til at dække vore omkostninger. Restboer ryddes altså gratis, når der er lige værdi mellem indbo og arbejdsløn. Er der mere værdi i boet, betaler vi det resterende beløb. Beregningen sker efter fjernelse af indbo med affektionsværdi. Vi tilbyder at fragte ting fra boet hjem til en arving, hvis afstanden er til det.