dødsboer købes hos Minnas bix

lidt om os

Dødsboer købeshos Minnas Bix

Dødsboer købes hos Minnas Bix. Minnas Bix startede tilbage i 1998 som et rengøringsfirma. Minnas Bix er i dag din hjælpende højre hånd, når der er et dødsbo, der skal ryddes. Vi tilbyder at rydde og opkøbe det resterende indbo.

Vi er et lille firma, som har flere års erfaring i rydning af dødsboer. Store som små rydninger. Vi kører for private, boligselskaber, advokater, ejendomsmæglere og kommuner.

Minnas Bix startede tilbage i 1998 som et rengøringsfirma. Vores erfaring med rengøring er derfor stor, og er til stor gavn for firmaets virke i dag. Dengang oplevede vi, hvordan der ofte stod brugbare møbler, materialer og nips tilbage, når der skulle gøres rent i forbindelse med fraflytninger. Vi mærkede hurtigt en interesse i at gå på diverse markeder.

Lige så stille gled vores virksomhed i retning af dér, hvor vi er i dag. I 2008 blev vi til Minnas Bix, som nu har specialiseret sig i rydninger af alle dødsboer og restboer i land og by.

Vi giver gerne et gratis tilbud på en rydning, og vi laver et skriftligt tilbud, mens vi er hos kunden. Kunden får en kopi af aftalen, inden vi kører derfra. Vi er meget fleksible, så vi kører altid gerne ud og giver tilbud på alle ugens dage og tider. Kunden bestemmer tidspunkt og dato. Hos Minnas Bix er vi altid til at forhandle med! Henvend jer endelig for spørgsmål.

Dødsboer købesog vi er altid til forhandle med

Står du og er flyttet fra stor bolig til lille bolig, så har du måske et restbo, som du gerne vil af med. Vi aftager det meget gerne enten mod betaling eller gratis…kontakt os på 20 21 25 18 eller 20 13 09 42.

Dødsboer købes i Region Sjælland,Storkøbenhavn & Region Nordjylland

Vi kører i hele Region Sjælland (Frederikssund, Hillerød, Lyngby, Borup, Skælskør). Vi kører også i hele Region Nordjylland (Hobro, Løkken, Dronningelund, Hjallerup, Aabybro, Brovst).

Minnas Bix er din fleksible samarbejdspartner, når du står tilbage med et dødsbo, der skal ryddes fortroligt og omhyggeligt. Vi kører for ejendomsmæglere, advokater, kommuner, det offentlige og ikke mindst den private. Vi er meget fleksible og skræddersyer altid aftalen ud fra ønske.

Hos os er kunden altid i centrum. Vi er altid til at tale med, og hjælper meget gerne, hvor vi kan. Står du derfor med et restbo i forbindelse med fraflytning, et dødsbo grundet diverse omstændigheder eller lignende, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre, hvordan vi bedst hjælper!