Opkøb af dødsboer

RYDNING OG OPKØB AF DØDSBOer

Donationog salg

Vi tilbyder opkøb af dødsboer. Der er mange dødsboer, som rummer brugbare møbler, genstande og diverse indbo. Langt det meste indbo kan sagtens sælges, og noget donerer vi til velgørende formål.

Vi har stor erfaring inden for opkøb af dødsboer. Vi oplever ofte, at folk i en god mening har sorteret ud i dødsboet og smidt ting og sager ud, da de mener, at det ikke kan bruges eller sælges. Vi har samlere til næsten alt, så ting som postkort, gamle kuverter, ølåbnere og frimærker, kan altid sælges. Derfor bør I endelig ikke smide noget ud.

Vi er rigtig glade for at finde strikkegarn, strikkepinde, nåle, sytråd, papir, stofrester, blyanter og farver, da vi donerer det til børnehaver, skoler, aftenskoler, fritidscentre og dagcentre. Varme frakker, støvler, strømper, sko, soveposer og tæpper doneres til de hjemløse, som ofte har det svært i kulden. Vi har nogle unge piger/enlige mødre, som aftager kosmetik, sæbe, deodoranter, shampoo, creme og lidt tøj, hvis de mangler dette.

Vi har også en Genbrugsbix i Føllenslev på 150 kvm. med forskellige ting som møbler og diverse indbo fra rydninger. Her har man mulighed for at købe alle slags møbler, vaser og fine ting til hjemmet. Hos Minnas Bix går vi meget op i, at intet brugbart bør gå til spilde! 

Affektionsværdi

Vi oplever ofte, at pårørende, der står tilbage med et dødsbo, har en række genstande og møbler, der har affektionsværdi for dem. Vi kan tilbyde at fragte enkelte møbler hjem til de pårørende i nærområdet eller efter aftale.

Intet går til spilde

Vi tilbyder at opkøbe alt brugbart indbo. Det er f.eks. møbler, borde, stole, billeder og diverse lamper. Der ses ofte, at der er så mange gode ting, der sagtens kan sælges eller genbruges.

Donation

Vi donerer til dem, der har brug for det! Intet får lov at gå til spilde. Vi donerer altid gode ting, da vi støtter genbrug og velgørende formål. Vi donerer til institutioner, hjemløse og udsatte borgere.

Opkøb af dødsboermed sortering efter reglerne

Der vil være indbo, der skal håndteres og sorteres. Heriblandt er der ofte medicin, personlige papirer og affald. Vi afleverer altid alle typer medicin på nærmeste apotek. Vi tilbyder at makulere personlige papirer, hvis det ønskes. Er der ingen forespørgsel på håndteringen af papirerne ved et dødsfald, bliver de personlige papirer kørt til et forbrændingsanlæg. Affald sorteres efter gældende regler, og leveres til de nærmeste godkendte genbrugsstationer i området. Vi kan også transportere hjælpemidler, som f.eks. kørestole og krykker, tilbage til hjælpemiddelcentralen.